Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

To je novi Williams

Sezona 2024
To je novi Williams
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
05.02.2024 21:07

Williams je danes v New Yorku predstavil letošnji dirkalnik, odet v modro barvo.

Artur Švarc

Na vrsti je FW46, še eno sezono z Albonom in Sargeantom in to so prve fotografije. Ekipa je lani osvojila sedmo mesto v konstruktorskem naslovu in je na poti ponovnega vzpona proti vrhu in od tu se nadaljuje pot tudi letos. James Vowles bo na čelu ekipe drugo leto zapored in se veseli letošnje sezone in upa, da bosta oba dirkača nadaljevala pot proti vrhu, sploh Albon, ki se ga že povezuje z Red Bullom 2025, pravi, da je Williamsov človek in da bo tu ostal.

Vowles je povedal: "Čudovito je, da smo novi dirkalnik FW46 razkrili na ikonični lokaciji v New Yorku. FW46 je naš glavni predmet dela že nekaj mesecev in vsi v Groveu se trudimo na vso moč, da bi pripeljali najboljši dirkalnik. Imamo dirkaško zasedbo, ki je sposobna konsistentnega boja za točke in pomagati našim inženirjem pri razvoju."

To je novi Williams

"Odkar sem se pridružil Williamsu, sem videl, kako je ekipa prebrodila številne težave, da je osvojila sedmo mesto v prvenstvu, kar je odlična nagrada za vse vpletene. Pokazali smo svetu, da gradimo temelje za vrnitev na vrh."

Cilje za letošnjo sezono je povedal tudi Albon: "Po zelo pozitivnem letu upam, da bomo rasli tudi letos, trdo delali in izboljševali konkurenčnost. Ekipa in tovarna so trdo delali, da je ta avto tu, kjer mora biti, malo smo zamenjali tudi filozofijo avta, zato me zanima, koliko smo ga še izboljšali. Malo bo treba prilagoditi stil vožnje, a verjamem, da so spremembe pozitivne."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Msport206.02.2024 16:57
Samo za nostalgike: komatsu je bil sponzor williamsa v sez. 96 in 97... Čisto majhen logo na boku dvignjenega nosu.. Praktično samo na bližnjih slikah se ga je videlo. O, ja- nalep. posterji Villneueva v najstniških sobah... ;-)
© Copyright 1999-2023 Avtomanija