Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Leclerc šokiran nad Hamiltonovim prihodom

Ferrari
Leclerc šokiran nad Hamiltonovim prihodom
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
05.02.2024 22:02

Charles Leclerc naj ne bi bil pretirano navdušen nad prihodom novega ekipnega kolega.

Urša Prosenjak
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
duss06.02.2024 05:25
Nebi bil presenecen ce se nebi v ozadju tudi on pogovarjal s kaksno ekipo.. ce bi vedel kaj ferrari namerava verjetno nebi podaljseval pogodbe.
redbull06.02.2024 07:26
To še bodo trki da bo veselica . Noben ne bo popustil, prej bo Leclerc kot pa Lewis
RenaultF106.02.2024 08:25
Ha ha Leclerc ze ve da ne bo numero uno, jao tole je bil resnicno hladen tus. In ja bo se pestro, sicer mi ni jasna Ferrarijeva strategija, ampak pocakajmo mogoce se pa izide.
lizing06.02.2024 09:16
Osebno pa mislim,da Lewis nima šans proti Leclerku.Že pri Mercedesu kjer je bil nesporna številka ena je imel probleme.
kolesarxy06.02.2024 11:07
Verjetno je predvsem boleče to, da so dali not dirkača, ki se mu končuje kariera za velik denar. On bo pa dobil drobtine.
TommyGun06.02.2024 11:32
@lizing: kje pa je bil Hamilton ob Russelu številka ena?
kimikaze06.02.2024 16:40
Lizing, le kako niti malo ne podvomiš v svojo trditev :) Nihče ta trenutek ne more trditi ničesar. Lewis lahko pade v svojih sposobnostih in ga bo Leclerc z lahkoto vozil. Lahko Leclerc prestavi še eno prestavo višje(če je to sploh možno) in bo zaradi tega peljal Hamiltona. Lahko je tudi normalno pričakovati, da bo Leclerc na začetku v prednosti pri sami adaptaciji in bo že zato hitrejši. Le ima par let prednosti pri poznavanju ekipe in dirkalnika. A da nima nobenih šans, je pa vsaj ta trenutek brez malo bosa. Zakaj bi ta trenutek sploh kdo razmišljal da Hamilton ni niti na ravni Sainza, kar bi moralo biti neizpodbitno dejstvo za trditev da Hamilton nima nobenih šans proti Leclercu. Ne razumem logike. Že Sainz je Leclercu delal mnogo problemov in je imel svoje momente. Zakaj bi bilo tako nemogoče, da bi to ponovil Hamilton? Pri Mercedesu je imel probleme, ker je pač Russell eden najhitrejših dirkačev nasploh in timski kolega je vsaj prvo leto bolje razumel in nastavljal dirkalnik. Verjetno mu je na njegov slog tudi manj nagajal. Jaz mislim, da glede na to, da se tudi Russellu zaenkrat dobro upira, da neke šanse vseeno ma :)
TomoM06.02.2024 19:08
Leclerc ne more biti ravno šokiran. Če bi bil sam lastnik, bi se odločil isto, že vrednost Ferrarijevih delnic po oznanitvi Hamiltona potrdi to dejstvo.
TomoM06.02.2024 19:11
Lewis ima precej možnosti proti Leclercu. Že Sainz je to nekajkrat dobro nakazal pa se ga spomnim kje je bil ko je bil Verstapnov teammate. Problem Leclerce ni gola hitrost ampak nekonstantnost. Če bo Lewisu uspela adaptacija na avto, nastavitve in dobro delo z inženirji, bo vsaj toliko dober kot proti Rusellu. Bomo videli, zna biti še zanimivo.
F1_tom07.02.2024 13:09
Ne verjamem v to. Še lani so Leclerca vprašali, kakšnega ekipnega kolega si želi, in je dejal samo "Hi Lewis"... ne vi meni, da ni vedel
smirko08.02.2024 03:04
Lewis bi se moral upokojiti, ne pozabiti da je bil Marcedes dominanten v tehniki in ima velike zasluge pri osvojitvi naslovov. Ferrari je veliko ime pa tudi velika loterija, dobro ga je pomagal voditi Schumaher, Lewis pa je le soliden kot voznik, ostalo mu gredo po glavi pozornost, moda,..itd. Pravi dirkač za Ferrari je discipliniran, tehnični in "šampijonsko" hiter dirkač. V primeru da ne bo suvereno premagal sovoznika, in če ne bo zmag bo potrdil domnevo da ga je do teh rezultatov popeljal dominant avto, s katerim bi bilo veliko prvakov med aktualnimi dirkači.
RenaultF108.02.2024 05:21
Jao ste eni res frajerji, a ker je avto manija rekla da so delnice zrasle zaradi lhja vi to verjamete in seveda dobri rezultati pri prodaji in obeti za naprej oznanjeni praktično isti dan nimajo nič s tem. Ne vem kaj mu je ferrari obljubil in zakaj namenjajo toliko denarja za njega, očitno mislijo da bo uspešen. Če nima absolutne ST ena kot pri Mercedesu mi ni jasno kako bo to delovalo, plus čustvenost lecklercka in zaradi tega nekonsinstentnost bo zanimivo opazovati kaj bo. Fred se bo pa pokazal kot top vodja ali pa brca v temo.
xrenaultx08.02.2024 08:11
@RenaultF1, o tem ni pisala samo avtomanija, temveč tudi drugi. Ja, seveda ni samo Hamilton kriv za takšen dvig delnic. Je pa vsekakor pri temu prispeval. Si predstavljaš, da bi zdaj npr. Taylor Swift, podpisala, da bo promotorka Ferrarija. Delnice bi zopet krepko poskočile. Je pač medijska osebnost. Tako, da takšne stvari zelo vplivajo. Hamilton pa vsekakor dela ogromno na promociji.
xrenaultx08.02.2024 08:14
In kaj Ferrari vidi v njemu. Pa enostavno nima ničesar za izgubiti. Tistih 80 milijonov bodo s sponzorji in prodajo, enostavno dobili nazaj. Prav tako, pa dobijo enega najboljših voznikov trenutno. Vsem je pa jasno, da ni bil v Mercedesu absolutna številka ena. Potem Rosberg nebi smel biti prvak. Tako, da ne pisati takšnih neumnosti. Če bi bil takšna številka ena nebi dovolil prihoda Russla, tako kot Max ne dovoli močnega ekipnega kolega.
xrenaultx08.02.2024 08:24
@smirko, Schumacher ni vodil ekipo, on je bil dirkač. Imel pa je to srečo, da je imel poleg odlično ekipo Jean Todt, Ross Brawn,... In pa kar je najbolj pomembno, enormno denarja in ogromno testiranj. To kar je imel Schumacher, pa ne more imeti noben dirkač več. Ker več ni privatnih testiranj. In daj mi razloži, zakaj bi moral Hamilton dominanto premagati Leclerca? Leclerc velja za enega boljših voznikov, isto kot Russel. Že to, da je Hamliton šel v ekipo v kateri bo imel takšnega moštvenega kolega, veliko pove o njemu. On se ne boji drugih voznikov, za razliko do Max-a, ki ne upa imeti močnega moštvenega kolega. In se bo zato upokojil v RedBullu.
lolek08.02.2024 21:12
Kolikor sem prebral so pri Leclercu povedali za Hamiltona že predenj je podaljšal pogodbo in Leclerc nad tem ni bil nič šokiran in razočaran.
kolesarxy09.02.2024 12:54
Xrenault@ mal preberi kaj so o Šumiju povedali takrat tisti ki so bili blizu, kakšen prispevek je on imel za razvoj dirkalnika.
xrenaultx09.02.2024 13:33
@kolesarxy, pa se ti zavedaš razlike v času ko je vozil Schumacher in pa kasneje? Kako naj današnji dirkači tako vplivajo na razvoj, ko pa nimajo nobenih testiranj. Razen v petek in soboto, pa še takrat se že pripravljajo na dirko. Pa še to sedaj pri nekaterih vikendih nimajo več. Schumacher pa je lahko brez težav šel med dirkami še malce potestirati na Ferrarijevo testno progo. Prav tako pa so imeli toliko denarja, do so se lahko z njim igrali.
hubertfast09.02.2024 13:44
Schumi je imel glede avta ločene sestanke, kjer ni bilo Eddija ali Rubensa. Daleč, daleč največ je pa testiral Badoer, ki je za vsak naslov dobil dodaten bonus. 50 do 100 krogov na dan je bilo povprečje.
hubertfast09.02.2024 13:47
Na testiranje je imel po 2 ali 3 avta na voljo z različnimi nastavitvami, verzijami, da so naštudirali vsako malenkost z zanesljivostjo vred.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija