Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Je za obtožbe kriva sodelavka ali spor z Markom?

Drama pri Red Bullu
Je za obtožbe kriva sodelavka ali spor z Markom?
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
06.02.2024 15:42

Vse od pojava obtožb zoper Christiana Hornerja se postavlja vprašanje, kaj točno se dogaja v ekipi, od koder prihajajo različne informacije.

Urša Prosenjak HB Press

Red Bull je potrdil, da preiskujejo Hornerjevo domnevno neprimerno obnašanje do nekega člana ekipe. Podrobnosti, česa krivijo vodjo ekipe, ne razkrivajo. Sta se pa medtem oblikovali dve možni pojasnili, ki krožita v javnosti.

Hornerjevi podporniki trdijo, da so obtožbe zgolj poskus onemogočiti njegovo nadaljnje delo, to pa naj bi bil rezultat notranjega boja za premoč med Hornerjem in Helmutom Markom. Avstrijski lastniki Red Bulla naj bi bili na Markovi strani, Horner se lahko zato zanaša le na podporo tajskih solastnikov.

Druga različica, o kateri je poročal Daily Mail, pa navaja, da naj bi Hornerja neprimernega vedenja obtožila bližnja sodelavka. Šlo naj bi za vodstveno delavko, ki trenutno dela v Red Bull Racing. Bila naj bi si blizu s Hornerjem, vendar ni znano, kaj se je zgodilo med njima.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast06.02.2024 16:33
Afera je dobila ime sexgate.
matjazh06.02.2024 17:13
Christian Horner - Horny
König06.02.2024 18:45
Da.je vse skupaj prišlo v javnost, je po moje dokaz, da gre res za neke notranje boje za oblast. Ni več gazde in očitno ne človeka, ki bi naredil red še preden se na tak način pere perilo v javnosti
scythe06.02.2024 19:14
Res je, ni več gazde, da bi reševali probleme znotraj ekipe brez javnosti. Horner tudi nima več takšne podpore, ki jo imel v preteklosti in to se kaže v ekipi. Če je Horner res naredil kakšno neumnost, mora RBR gledati nase.
Dynisco07.02.2024 11:16
To mu je Toto namestil za 21 Abu Dhabi, he he!? Ko Dennis Mosleyu...
© Copyright 1999-2023 Avtomanija