Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Neprimerno vedenje naj ne bi bile intimne fotografije, pač pa strog režim dela

Red Bull Racing
Neprimerno vedenje naj ne bi bile intimne fotografije, pač pa strog režim dela
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
08.02.2024 01:30

Christian Horner naj bi se v preiskavi znašel zaradi svojih neustreznih delovnih metod, neprimerno vedenje pa tako naj ne bi bilo osebne narave.

Urša Prosenjak HB Press

Čeprav je Red Bull potrdil le, da poteka preiskava, brez podrobnosti o vzrokih, so se kmalu pojavila namigovanja, da je v afero vpletena sodelavka. Horner naj bi, kot so poročali nekateri mediji, eni izmed vodstvenih delavk poslal svoje intimne fotografije.

Zdaj so po poročanju britanskega The Sun te domneve ovržene. Dobro obveščeni viri britanskega tabloida trdijo, da se je sodelavka pritožila vodstvu zaradi Hornerjevega strogega režima dela.

Horner je pred tem izrazil nezadovoljstvo nad njenim delom, ona pa se je vodstvu pritožila zaradi njegovega pretirano kontrolirajočega vedenja, kar je sprožilo krizo v ekipi, poroča The Sun in se pri tem sklicuje na anonimni vir znotraj Formule 1.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
redbull08.02.2024 09:02
Hehe, to bi pa rekel. Odpustiti takšne ,če niso resni . Seveda, da mora biti strog režim , zato so pa prvaki. Lahko afneguncajo kot npr pri makaronarjih in se vidi rezulat
trzo08.02.2024 09:32
Če pa The Sun tako pravi, bo že držalo :)
Dynisco08.02.2024 12:19
Samo to se fali, da se še tu pojavi kak sindikat...
F1Lover09.02.2024 21:43
Če ne bi bilo strogega režima, tudi takšnih rezultatov ne bi bilo. Kar tako naprej Horner pa še veliko naslovov prvaka med moštvi in dirkači.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija