Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Hugo vendarle na kombinezonih VCARB

Prve slike
Hugo vendarle na kombinezonih VCARB
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
09.02.2024 02:01

Ekipa Visa Cash App RB ali krajše VCARB, nekoč znana kot Alpha Tauri, bo svoj novi dirkalnik predstavila na ameriškem Superbowlu v petek zjutraj po našem času. Že pred tem so objavili nekaj fotografij in video napovednik. Na predvečer razkritja pa so javnosti pokazali že kombinezone dirkačev.

Urša Prosenjak

Fotografije in video niso pokazale prav veliko, deloma so razkrile barvno shemo, ki nekoliko spominja na nekdanji Toro Rosso.

V četrtek pa je VCARB objavil prve slike Jukija Cunode in Daniela Ricciarda v novih kombinezonih. Na oblačilih lahko preberemo več imen sponzorjev, med njimi je tudi Hugo Boss, za katerega se je dolgo namigovalo, da bo postal glavni sponzor ekipe, ta pa bo nosila tudi ime znamke oblačil. To se sicer ni zgodilo, ima pa sponzor pomembno vlogo in je logotip HUGO dobro viden na kombinezonu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Visa Cash App RB F1 Team (@visacashapprb)

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Whiteswan09.02.2024 13:59
Samo da se nebo ponovila MasterCard Lola :-)
WrongWorld09.02.2024 17:55
kombinezion je lep in obema se poda
© Copyright 1999-2023 Avtomanija