Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Ferrarijev sponzor bo znamka energijskih pijač

Sodelovanje
Ferrarijev sponzor bo znamka energijskih pijač
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
10.02.2024 02:02

Ferrari je nadgradil sodelovanje z znamko energijskih pijač, ki je bila že doslej eden izmed sponzorjev ekipe.

Urša Prosenjak HB Press

Znamka Celsius Live Fit bo odslej Ferrarijev tako imenovani ekipni partner. »"Celsiusu in Scuderii Ferrari je skupen tekmovalni duh, ki spodbuja voznike, navijače in potrošnike, da delujejo po svojih najboljših močeh in so v formi na stezi in izven nje. Veseli nas, da še naprej krepimo naše partnerstvo z ekipo, ki deli našo strast do izboljšanja njihovega vsakdanjega življenja in delovanja na najvišji ravni,« je povedal Kyle Watson, izvršni podpredsednik za trženje podjetja Celsius.

»Veseli nas, da širimo naše sodelovanje s Celsiusom, ki je postal globalni partner ekipe Scuderia Ferrari za sezono 2024 in pozneje. Celsius bo našim voznikom in članom ekipe zagotavljal bistveno energijo, da bodo delali po svojih najboljših močeh v intenzivni sezoni,« je dodal Ferrarijev glavni direktor za prihodke od dirk Lorenzo Giorgetti.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Tinito10.02.2024 12:54
Pijača, ki ne daje kril....Komaj kaj bo od njih...
rovokopac10.02.2024 20:59
Sem se že ustrašil, da bo Radenska ;-)
ripmork12.02.2024 14:41
Ko sem prebral naslov novice sem se direkt na Rich Energy drink spomnil (ta bi bla dobra) :D
© Copyright 1999-2023 Avtomanija