Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Pripravljen na odhod

Sergio Perez
Pripravljen na odhod
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
17.02.2024 00:23

Sergio Perez prihodnje leto morda ne bo več ekipni kolega Maxa Verstappna. Po letošnji sezoni mu poteče trenutna pogodba in zaveda se, da bo morda moral zapustiti ekipo. Pravi pa, da je še veliko drugih priložnosti.

Urša Prosenjak HB Press

Ni skrivnost, da so Perezovi uspehi manj kot idealni in tudi vodstvo ekipe ne skriva, da se več dirkačev zanima za njegov sedež. Menda naj bi se nekaj dirkačev ekipi ponudili celo zastonj. Na morebiten odhod je Mehičan pripravljen. »Ne skrbi me, takšne stvari spadajo k službi. Pogodba mi bo potekla in ljudje to vedo. To ni pomembno. Če bo letošnja sezona uspešna in bom dosegal dobre rezultate, bom imel veliko različnih možnosti. Zaradi tega se bom osredotočal na doslednost skozi sezono, na to, da bom iz dirke v dirko boljši. Če mi to uspe, bom imel tudi možnost za dosego naslova prvaka.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Neobremenjen17.02.2024 20:29
Ti, sinko, boš prvak samo če si Max noge polomi. Vse ostalo je le iluzija in tolažba samega sebe. Po moje bi bilo bolje, če bi stopil na realna tla. Tudi rezultati bodo tako boljši, kot če živiš v nekem upanju in te potem vsak diraški vikend realnost v tla zabija...
F1Lover17.02.2024 21:17
Morda se ga drži ogromna smola, ali pa ni znal pravilno izkoriščati dirkalnika, ki je bil zadnji dve leti superioren, vsaj z Maxovega zornega kota sodeč.
vv18.02.2024 09:15
On je lahko mogoče prvak samo če bi sam vozil
© Copyright 1999-2023 Avtomanija