Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

AlphaTauri ostaja v motošportu

Partnerstvo
AlphaTauri ostaja v motošportu
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
20.02.2024 00:27

FIA je sklenila partnerstvo z znamko oblačil AlphaTauri, ki bo v naslednjih treh letih opremljal zaposlene pri FIA z oblačili.

Urša Prosenjak

Osebje FIA bo nosilo oblačila AlphaTauri tudi na podelitvi nagrad po koncu sezone 2024.

FIA je v izjavi zapisala, da to novo strateško partnerstvo združuje dve organizaciji, ki sta zelo predani inovacijam. »FIA je bila vedno pionir pri izkoriščanju tehnologije in inovacij za izboljšanje motošporta. Partnerstvo z AlphaTauri nam omogoča, da v svojo kolekcijo oblačil vnesemo udobje in stil. Z inovativnim pristopom in predanostjo modi je AlphaTauri popoln partner,« je dejal Mohamed Ben Sulajem.

»Postati uradni partner oblačil FIA je fantastična priložnost za AlphaTauri, da še naprej prikazuje, kako je mogoče inovacije in tehnologijo neopazno vključiti v modo. To partnerstvo je pomemben korak in ponosni smo, da lahko osebje FIA ​​opremimo z našimi izdelki, ki ne le odražajo našo zavezanost slogu, pa tudi našo predanost izboljšanju udobja z našimi dizajni,«  je dejal izvršni direktor podjetja AlphaTauri Ahmet Mercan.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija