Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Nikoli se nisem bal Helmuta Marka

Max Verstappen
Nikoli se nisem bal Helmuta Marka
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
20.02.2024 00:47

Helmut Marko je strah in trepet mladih dirkačev, ki vstopijo v Red Bull, a Max Verstappen zatrjuje, da se ga nikoli ni bal. Razkril je presenetljivo strategijo za shajanje s strogim Red Bullovim svetovalcem: če ga je klical prezgodaj zjutraj, se ni oglasil.

Urša Prosenjak HB Press

Verstappen ima z Markom zelo odprt in iskren odnos. »Dandanes si poveva vse. Nikoli nisem bil tak kot drugi mladi dirkači, ki se ga na smrt bojijo. Spomnim se, da me je kdaj klical ob pol osmih ali osmih zjutraj, a se mu nisem oglasil,« je povedal aktualni svetovni prvak. Naposled se je Marko sprijaznil, da mora pač poklicati pozneje.«

Med seboj se pogovarjata v nemščini. Danes Max s tem nima težav, v začetku pa je bilo drugače. »Dal mi je jasno vedeti, da se bova sporazumevala po nemško. Takrat sem se še zelo težko pogovarjal v nemščini. Nekoč sem moral dati intervju za avstrijsko Servus TV in Helmut jim je povedal, da bom govoril v nemščini. Oba z novinarjem sva bila osupla. Ampak zdaj je dobro. Poleg tega je bolj osebno, kadar govoriš z nadrejenimi v njihovem lastnem jeziku,« dodaja Verstappen.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
redbull20.02.2024 06:39
Tako se govori
forplan20.02.2024 14:11
Zakaj bi se ga bal če so rezultati? V tistih sezonah ko pa se je pa zaletaval z ricciardom pa verjamem da mu ni bilo isto...
© Copyright 1999-2023 Avtomanija