Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Preiskava naj se čimprej zaključi

Helmut Marko
Preiskava naj se čimprej zaključi
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
21.02.2024 04:34

Medtem ko svet Formule 1 čaka na epilog preiskave Christiana Hornerja, britanski vodja ekipe nadaljuje z delom kot običajno. Pozivov, da se preiskava čimprej zaključi, je vse več. Tako meni tudi Helmut Marko.

Urša Prosenjak HB Press

Za zdaj ugotovitve zunanje preiskave obtožb niso znane, zato lahko Horner nadaljuje z delom. Kdaj bo rezultat preiskave znan, ne ve nihče. Helmut Marko, ki naj ne bi bil v najboljših odnosih s Hornerjem, meni, da mora zadeva dobiti epilog čim prej.

»Prej ko bo znan rezultat notranje preiskave, tem bolje, saj dlje ko traja, več prostora je za govorice. Red Bull je odreagiral zelo dobro, vendar dolgotrajnost preiskave ni njegova krivda. Trudijo se narediti pošteno preiskavo in nato ustrezno reagirati,« je dejal Marko.

Horner glede preiskave ostaja optimističen in pravi, da čuti veliko podporo znotraj organizacije.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
F1Lover21.02.2024 10:51
Po moje je to samo poskus sekanja glave kuri, ki nese zlata jajca. Za takšne uspehe, kot jih doživlja moštvo, je normalno, da jim bodo nevoščljivci nagajali na vse možne načine.
Neobremenjen21.02.2024 11:28
:) A misliš, da so mu nevoščljivci shekali telefon in v njegovem imenu sodelavki pošiljali neprimerno vsebino? Ja, vedno so drugi krivi, težko se je pogledati v ogledalo ...
andrejz12321.02.2024 14:57
Če je nekdo preveč uspešen, se ga da premagati samo na dva načina: ali se mu pridružiš, ali ga pa sabotiraš na vse dovoljene in nedovoljene, moralne in amoralne načine. Se mi zdi, da je tu ta drugi primer.
majkinotrajt22.02.2024 19:33
namesto tega starca v penzijo bi kenslali hornerja. sej ne veš a bi verjel ali ne
hubertfast22.02.2024 19:44
@andrejz123, a misliš, da so mu shekali telefon in potem slike njegovega mednožja pošiljali naprej, nič hudega sluteči sodelavki, ki je hotela samo Neweyu pomagati, da bo aerodinamika novega RB primerna ekipi.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija