Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Gunther Steiner se vrača v F1

Nova zadolžitev
Gunther Steiner se vrača v F1
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
24.02.2024 02:34

Gunther Steiner se vrača v Formulo 1, a ne več kot vodja ekipe, pač pa kot stalni strokovnjak pri nemški televiziji RTL, kjer bo sodeloval kot analitik pri prenosih dirkaških vikendov.

Urša Prosenjak HB Press

Nekdanji vodja ekipe Haas je med navijači Formule 1 pridobil kultni status po zaslugi svojega simpatičnega značaja in obsežne prisotnosti v Netflixovi seriji Drive to Survive. Po lanski sezoni je moral zapustiti ekipo Haas, zamenjal pa ga je Ajao Komacu.

Že kmalu po njegovem odhodu so se pojavila ugibanja, ali se bo nemara vrnil v drugačni vlogi, zdaj pa se bo to tudi zgodilo. Steiner se veseli nove zadolžitve, v svojih analizah pa bo odkrit in neposreden, kar navijači od njega tudi pričakujejo. »Formula 1 je tekmovanje na najvišji ravni, tako na stezi kot tudi v paddocku. Kako se ocenjuje nastop dirkačev in kaj to pomeni za organizacije za njimi? Veselim se, da bom raziskoval te procese s to močno ekipo in da bom delil z gledalci svoje analize dirkaške akcije,« je povedal.

RTL bo letos na odprtem omrežju prenašal sedem dirk, kjer bo mogoče spremljati Steinerjeve analize. To bodo Bahrajn, Madžarska, Belgija, Nizozemska, Italija, Baku in Las Vegas.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija