Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Se Lewis Hamilton že uči italijansko?

Selitev
Se Lewis Hamilton že uči italijansko?
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
25.02.2024 03:24

Lewis Hamilton se bo po letošnji sezoni preselil k Ferrariju. Italijani so zelo ponosni na svojo znamko in njeno dediščino, zato se bo moral britanski dirkač prilagoditi temu.

Urša Prosenjak HB Press

V začetku februarja je odjeknila novica, da bo Lewis Hamilton od leta 2025 prestopil k Ferrariju. Ta novica je bila za mnoge veliko presenečenje. Britanec je doslej vozil le za ekipe s tovarno v Angliji, in sicer McLaren in Mercedes. Na dejstvo, da bo zdaj vozil za italijansko moštvo, se bo torej moral najprej navaditi.

Nekoliko več prilagajanja, kot ga zahteva bivanje v drugi državi, pa bo potrebnega za sporazumevanje. Moral se bo naučiti italijansko, kar ga nekoliko skrbi. »V vseh teh letih se mi ni uspelo naučiti nobenih drugih jezikov, a seveda bom zagotovo poskusil. Spomnim se, ko sem bil v kartingu v Italiji in sem se lahko naučil nekaj fraz in upam, da bom to znanje hitro osvežil in nadgradil.«

A ta hip je še vedno osredotočen na Mercedes in na prihajajočo sezono.  »To poglavje še vedno ni končano. Še vedno sem 100-odstotno osredotočen na to, da letos dosežem dobre rezultate s to ekipo. To je velik cilj zame in za ekipo. Absolutno verjamem v vse v ekipi in to, kar smo naredili do zdaj, se mi zdi odlično.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija