Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Skupaj z Red Bulloma

Carlos Sainz
Skupaj z Red Bulloma
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
02.03.2024 20:02

Carlos Sainz je na prvi dirki osvojil tretje mesto, z nekaj agresivnimi potezami pa je stvari na pravo mesto postavil tudi pri Rdečih.

Artur Švarc HB Press

Mnogi so pričakovali, da bo Leclerc tisti, ki bo povedel Ferrari v novo sezono, a so Monačana pestile težave z zavorami, zato je čast rešil Sainz. Sainz je bil na koncu navdušen, da je bil enako hiter kot Red Bulla.

»Počutil sem se zelo dobro, start ni bil posrečen, a potem sem lepo pazil na gume. Prehitel sem tri dirkače in na koncu držal tempo z Red Bulloma, kar je zame prijetno presenečenje. Dober kora naprej. Imeli smo jasen plan, na trših gumah se je avto obnašal bolje. Guma je malo bolj zahtevna za ogrevanje in rada blokira spredaj, a sem lahko pritiskal, lahko smo se tudi igrali s strategijo.«

Sainz ni želel dajati napovedi, če to pomeni, da bo Ferrari kmalu na vrhu.

»Počakajmo, pa bomo videli. To je prva steza, na kateri smo in je presenetila vse. Pričakoval sem, da bodo tisti, ki imajo visoko hitrost, tu na vrhu. Tudi naš dirkalnik je pri končni hitrosti napredoval, zato upam, da bo tako tudi v prihodnje.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
redbull02.03.2024 22:52
Bog pomagi , še Ferrari je daleč . Ta pa že opeva kako so dobri
xrenaultx03.03.2024 09:15
Enako hiter kot RedBull? Kaj ta je včeraj kaj popil pred dirko ali pa pojedel kaj takšnega?
redbull03.03.2024 16:07
Hehe, ta je res na nekih substancah
© Copyright 1999-2023 Avtomanija