Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Verstappen mi je edini pomagal

Liam Lawson
Verstappen mi je edini pomagal
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
31.03.2024 01:05

Liam Lawson je lani na nekaj dirkah nadomeščal poškodovanega Daniela Ricciarda. Pri tem je bil dokaj uspešen, a začetek v Formuli 1 ni bil lahek, se spominja sam.

Urša Prosenjak HB Press

Lawson je v nedavnem intervjuju razkril, da je bil Max Verstappen eden redkih dirkačev, ki so mu pomagali pred prvo dirko. »Izven dirkalnika je pravzaprav zelo prijazen fant. Na televiziji lahko deluje precej ostro, vendar je zgolj nadvse tekmovalen, sicer pa je res zelo, zelo dober človek. Ko sem lani dirkal, je bil eden redkih, ki so bili dostopni za pogovor in pripravljeni svetovati,« je Novozelandec opisal svojo izkušnjo z aktualnim svetovnim prvakom.

»Prišel je k meni in mi rekel, naj se potrudim uživati v dirki. Zelo prijazen je bil in mi z veseljem pomagal z nasveti. Neprecenljivo se je učiti od njega. Trenutno je zelo, zelo dober. Izjemno je videti vse podatke in se učiti iz tega,« je še dodal.

Mlademu Liamu je še vedno ultimativni cilj voziti za Red Bull. »To so moje sanje. Z njimi sem že več kot pet let, trenutno so najbolj konkurenčna ekipa v Formuli 1. Če bi lahko izbral, bi vozil zanje. Toda moje sanje so biti v Formuli 1 in če jih ne bom mogel uresničiti z njimi, se bom potrudil, da se to zgodi s kom drugim.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija