Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Shoei Cardo SHO-1
Cardo SHO-1
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.12.1899 00:00

Na trgu Shoeijeva in Cardova komunikacija med motoristi.

Artur Švarc

Nekdaj precej kočljiva zadeva, zdaj odlična rešitev. Shoei se je otepal hišne komunikacije, a kot smo že večkrat poročali pri Motomaniji, so zdaj za hišnega opremljevalca izbrali Cardo. Njihov za Shoei posebej pripravljeni sistem se imenuje SHO-1 in ravno prihaja na trg. Cardo SHO-1 je obenem prvi Bluetooth komunikacijski sistem za motoriste, ki je opremljen z ločeno baterijo. 

Cardo SHO-1 omogoča komunikacijo med vozniki in povezavo z vrsto različnih aparatov (telefon, navigacija, MP3). SHO-1 je mogoče v nekaj minutah brez uporabe dodatnega orodja namestiti na vsako Shoeijevo čelado. Obenem sistem ne vpliva bistveno na težo čelade in ne spreminja njene aerodinamike. Enostavno je mogoča tudi menjava baterije.

Eno polnjenje zadošča za 13 ur uporabe ali enotedensko pripravljenost. Interkom funkcija omogoča Cardo SHO-1 povezavo do štirih uporabnikov naenkrat ali do devet, s preklapljanjem. Maksimalna oddaljenost je do 1,6 km. Sicer ima SHO-1 vse običajne Cardo funkcije, med njimi tudi Click-to-link za spontane povezave. Shoei Cardo SHO-1 bo na voljo v enojnem pakiranju za okrog 320 € in v dvojnem za 550 €. Uradno je preizkušen za Shoeijeve Qwest, Multitec, J-Cruise, RJ-Platinum, XR-1100, Neotec in Hornet DS.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija