Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Supersport za vsako priložnost

Metzeler Sportec M7 RR
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.12.1899 00:00

Superšportna pnevmatika Metzeler Sportec M7 RR, ki jo oglašujejo kot najprimernejšo za športnike, nagce in športne potovalnike?

Artur Švarc

Sportec M7 RR je najmlajša članica Metzelerjeve družine Sportec. Njen nastanek je povezan z željo Mtzelerja, da naredijo superšportno pnevmatiko, ki bo kos dejanskim razmeram na cesti, ne samo na papirju in na dirkališčih. Dolgo govorimo o tem, da so turne gume vedno boljše, športne pa prav tako. Vendar prav vsi delajo usodno napako, ko tiste "prave" teste superšportnih pnevmatik izvajajo s super motorji, super vozniki in na super stezah ali napol  privatnih cestah (beri testnih stezah) ali v odročnih krajih z odličnim asfaltom.

Metzeler želi z M7 RR temu narediti konec. Pnevmatika je sposobna nuditi oprijem na še tako zlizanem asfaltu, na cestnih luknjah in v državah, ki imajo hude ukrepe po raznoraznih ZUJF-ih. Izhaja iz znane Metzelerke Sportec M5 Interact, a se od nje razlikuje po boljših lastnostih v prav vseh pogojih uporabe. Bolj je primerna za kakšen izlet na stezo, bolj je primerna za mokro cesto, umazano podlago in neravnine. Nasploh bi morala biti deklica za vse, kar je vseeno malo težko verjeti. Na voljo je za kar 360 različnih tipov motociklov, kar bo dovolj, da razprodajo celo serijo za 2014.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija