Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

BMW ABS Pro + in zavorna luč

BMW GS Triple Black 2016
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
19.07.2015 12:30

BMW R 1200 GS Triple Black 2016 z aktivnim ABS-om za ovinke.

Artur Švarc

Za novo modelno leto BMW Motorrad napoveduje model Triple Black, ki je že tradicionalno barvno polepšan s črno-sivkasto-srebrno barvno kombinacijo. Vendar prihaja tudi s tako imenovanim optimiranim ABS Pro paketom, ki bo vseboval tudi tako opevani Boschev ABS modulator, ki prepozna nagib motocikla in glede na to spreminja zavorno silo. S tem zmanja tudi nagnjenost k postavljanju v vertikalni položaj, kar je tehnično-fizikalna karakteristika vseh motociklov. 

Obenem bo imel novi GS 2016 tudi dinamično zavorno luč, ki ni nič drugega kot na avtomobilih že desetletja znan način utripanja rdeče luči pri močnem zaviranju in vklop vseh štirih smernikov pri zaviranju " do konca". Sistema bosta zaenkrat na voljo le pri R 1200 GS in S 1000 XR za doplačilo, vsi šestaki serije K 1600 pa jih dobijo zastonj (nemško doplačilo bo znašalo okrog 395 €).

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija