Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Kawasaki ER-7

Predpremiera
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
22.07.2015 05:36

Kawasaki je v zaključni fazi razvoja novega paralelnega dvovaljnika. Prav lahko bo uporabil ime ER-7.

Artur Švarc

Razvoju dvovaljnka sta botrovali dve veliki težavi, dosedanji dvovaljnik iz modelov ER-6f, ER-6n zmore "le" Euro 3 in uspešna konkurenca. S prihodnjim letom prihaja tudi za motocikle zahteva vsaj Euro 4. Pri reviziji dvovalnjika je bilo nato odločeno, da tudi zaradi velikega uspeha Hondine generacije dvovaljnikov povečajo še delovno prostornino. No viri iz Kawasakijevega razvojnega oddelka so razkrili, da so z novim dvovaljnikom še izboljšali vozljivost in podajanje moči, tudi na račun malce večje prostornine.

Družina ER-7 bo seveda vključevala tako nagca n, z plastiko opremljenega "športnika" f in turnega Versysa. Zaenkrat ni znano ali bodo vsi predstavljeni naenkrat. Prav tako so pri Kawasakiju popolnoma tiho glede novih različic motociklov na osnovi dvovaljnika (brezpotnejšega ER-7, ki bi nadomestil KLR ali Scramblerja).

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija