Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Čekani in kremplji

Peugeot 208
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
10.02.2020 21:32

Pri francoskem levčku najprej opazimo luči, tudi če ga prvič srečamo podnevi. In tudi luči med drugim razkrivajo, da ni pohleven mali levček, pač pa delujejo dominantno, kot se za kralja živali spodobi.

Urša Prosenjak

Osvetlitev aktiviramo že z odklepanjem. Dnevni parabolični LED luči sta posebne navpične oblike in spominjata na čekana, nad njima pa so halogenski žarometi. Levji značaj kažejo tudi zadnje luči v obliki treh navpičnih linij, ki spominjajo na sledove krempljev. Zunanja vzvratna ogledala poskrbijo za lažje vstopanje v temi, saj imajo na spodnji strani vgrajeno lučko, ki osvetli tla in okolico vrat, čeprav žal brez projekcije logotipa. Prav tako so v ohišju vzvratnih ogledal vgrajeni smerniki.

Novi Peugeot 208 pa bo poskrbel za nas tudi po tem, ko ga pozno zvečer parkiramo in zapustimo. Funkcija guide-me-home namreč omogoča zakasnitev ugašanja žarometov, ki tako ostanejo prižgani še nekaj trenutkov po zaklepanju vozila. Ravno dovolj, da varno prispemo do stanovanja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija