Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Akrapovič za najhitrejši serijski motocikel

Suzuki Hayabusa
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
07.05.2021 00:02

Akrapovič je predstavil svoj novi izpušni sistem za najnovejšo različico Suzukijeve Hayabuse, legende med motocikli.

Urša Prosenjak

Izpušni sistem Slip-On Line (Titanium) z lasersko vgraviranim logotipom Akrapovič, ki se z edinstvenim dizajnom brezhibno integrira v futuristični videz motocikla. Pri razvoju izpušnega sistema je bila pomembna zahteva aerodinamična oblika, saj je model Hayabusa eden najhitrejših motorjev na svetu, zato mora biti temu za optimalno učinkovitost podrejen tudi izpušni sistem.

Zasnovan je iz lahkega titanovega zunanjega tulca na dušilcih in visokokakovostnih cevnih povezavah iz nerjavečega jekla, skupaj s končnimi pokrovi in toplotnimi ščitniki iz ogljikovih vlaken. Je 31,6% lažji od običajne različice in je popolnoma povezan z zmogljivostmi in aerodinamičnimi lastnostmi motocikla.

S Slip-On Line (Titanium) so Akrapovičevi inženirji izdelali izpušni sistem z odličnim odzivom na plin, da bi vozniku dali občutek motorja in zmogljivosti kolesa, hkrati pa dodali 1,2 kW pri 8.700 vrt/min in 1,9 Nm moči navor pri 8.400 vrt/min v primerjavi s Hayabuso s standardnim izpuhom.

Celoten sistem je usklajen z živahnim, športnim in globokim zvokom, ki izpuhu doda še eno dimenzijo in še bolj navduši čute. Izpušni sistem je zaradi katalitičnega pretvornika znotraj vsakega dušilca ​​skladen s homologacijo Euro 5 EC / ECE.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija