Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Grosjean išče pravico po pravni poti

Spor
Grosjean išče pravico po pravni poti
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
06.10.2023 00:41

Romain Grosjean se je po tem, ko ga je Andretti odslovil kot dirkača v ekipi IndyCar, odločil poiskati pravico po pravni poti.

Urša Prosenjak

Francoski dirkač se je ekipi pridružil v letu 2022, po odhodu iz Formule 1. Zdaj je svoje mesto izgubil. »Veselilo me je delati z IndyCar ekipo pri Andretti Autosport in sem ponosen na uspehe, ki smo jih v dveh sezonah dosegli. Hvaležen sem za številna prijateljstva, ki so se se razvila na najvišjem nivoju ameriškega motošporta,« je sporočil ob svojem odhodu iz ekipe.

A čeprav svojega nekdanjega delodajalca zelo ceni, pa bo vseeno ukrepal po pravni poti. »Sprožil sem arbitražni postopek v Indiani proti Andretti Autosport, da bi tako zaščitil svoje pravice. Zastopata me John Maley in Mark Owens iz družbe Barnes & Thornburg.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Neobremenjen06.10.2023 14:16
A ni temule žena po tisti nesreči prepovedala udejstvovanje na tovrstnih ringišpilih?
RedNige506.10.2023 19:09
Ne, sam se je kao odločil da v dobro družine ne bo več sodeloval na ringlšpilih Pa mu je žena doma očitno preveč najedala, in je šel nazaj na ringlšpil, da ima mir
© Copyright 1999-2023 Avtomanija