Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Električni razred v dokumentarni seriji

Formula E
Električni razred v dokumentarni seriji
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
28.11.2021 00:47

Formula E je predstavila novo kratko epizodno dokumentarno serijo Formula E: Unplugged, ki si jo je mogoče brezplačno ogledati na YouTubu in Facebooku.

Urša Prosenjak

Petnajst epizod, dolgih po petnajst minut, popelje gledalce skozi sezono svetovnega prvenstva Formule E, ki je obenem prva uradno pod okriljem FIA, in razkriva, kaj je potrebno za zagotavljanje mednarodnega motošporta v ozadju izzivov, ki jih postavlja globalna pandemija.

Gledalci bodo videli, kako so vozniki, inženirji, ekipe in vodje potisnjeni do meja. Od začetka sezone v Savdski Arabiji do vrhunca v Berlinu prek Rima, Valencije, Monaka, Pueble, New Yorka in Londona, kamere Formule E: Unplugged zajemajo zmagoslavje in izzive v Formuli E.

Letošnja sezona svetovnega prvenstva Formule E je privabila rekordno mednarodno televizijsko občinstvo za prenose dirk v živo. Formula E: Unplugged ponuja novo perspektivo z izvirno vsebino iz garaž in intervjuji z vozniki.

Aarti Dabas, direktor za medije pri Formuli E, je dejal: »Formula E: Unplugged ponuja iskren in nefiltriran pogled v zakulisje Formule E med njeno prvo sezono kot svetovno prvenstvo FIA. Gre za ljudi, ki sestavljajo naš šport, s poudarkom na njihovih zgodbah iz edinstvene sezone v motošportu. Ne glede na to, ali so gledalci dolgoletni navijači Formule E, ljubitelji motošporta na splošno, ki bi radi več izvedeli o električnem dirkanju, ali pa le gledalci, ki jih zanima naš svet, bo serija ponudila nov pogled na naše ekipe in dirkače, ki krmarijo skozi sezono na stezi in izven nje.« 

Naslednja sezona Formule E se bo začela 28. januarja 2022 v Savdski Arabiji, sestavljalo pa jo bo 16 dirk v 12 mestih po vsem svetu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija