Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Četrta generacija

Peugeot Speedfight 4
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
15.06.2015 23:38

Eden izmed najbolj razvejanih športnih skuterjev nižje delovne prostornine, če samo pogledamo koliko generacij in koliko različnih tehničnih domislic so preizkusili na Speedfightu.

Artur Švarc

Oblikovnim spremembam so dodali boljši in ergonomičnejši položaj za krmilom, večji sedež in trdnejši okvir. Spredaj sta na delu 32-milimetrski vilici. Zavori sta kolutni pri športnejšem, tekočinsko hlajenem modelu. Pri modelu z zračno hlajenim enovaljnikom pa so zadaj namestili bobnasto zavoro.

Kot omenjeno sta v Speedfight vgrajena ali 50-kubični enovaljnik z zračnim hlajenjem ali 50-kubičnik s tekočinskim hlajenjem. Napaja ju Dell'Ortov vplinjač, ki omogoča 10% večji navor (4,6 Nm). 

Vsi Peugeotovi Speedfighti 4 bodo opremljeni 12 V vtičnico, z USB vtičnico le posebni in dražji modeli. Eden izmed prvih posebnih modelov bo Speedfight 4 208 GTI 30th za obletnico Peugeotovega modela GTI med majhnimi avtomobili. 

Med posebnostmi pri dodatni opremi bo Peugeot ponudil Polinijev kit s Hi-Speed variatorjem. Cene Peugeotove Speedfighta 4 se bo gibala med 2350 in 2750 €.

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija