Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Scrambler

BMW R nine T
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.06.2015 19:33

BMW Motorrad ne bo pustil umreti starega bokserja. Kmalu bomo videli novo različico na osnovi modela Rnine T.

Artur Švarc

BMW Rnine T se namreč neverjetno dobro prodaja. Kljuv zasoljeni ceni se zanj odloča nadpovprečno veliko kupcev in pri BMW-ju ni tako ekskluziven model, kot so mislili v začetku. Koncept dodelanega motocikla z vrhunskimi sestavnimi deli, a preizkušeno osnovo se je za Bavarce obrestoval. V letu 2014 so jih prodali kar 8488.

Za začetek so nam namenili Scrambler izdajo. Sodeč po Ducatijevem Scramblerju, tudi tu ni dvoma o uspehu. Tehnično se Scambler ne bo razlikoval od Rnine T. Stari osemventilski bokser z radialno nameščenimi ventili v obeh glava in pogonom preko verige še ni za odpis. Težave o katerih se je govorilo pro predstavitvi tekočinsko hlajenega bokserja odpadejo, če BMW ne načrtuje vedno zahtevnejših motociklov na njegovi osnovi in ne dviguje moči ali navora.

Za družino bokserjev z višjimi zahtevami pa pripravljajo novo različico vodno hlajenega bokserja s 150 KM in prvo aplikacijo v športnem R 1200 S!

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija