Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Africa Twin

Honda CRF 1000 L
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
27.07.2015 22:01

Ne, prav noben motociklistični model ni požel toliko zanimanja kot Africa Twin, nova izdaja Africe Twin.

Artur Švarc

Koliko let smo se pogovarjali, da bi Honda morala, da pripravlja in da ima končno pripravljeno novo različico Africe Twin? Od lani so pri Hondi tako daleč, da je bilo mogoče dovolj razločno govoriti o novi potovalni enduro zverini. Nečem, kar bo nekoliko drugačno o dosedanjih Hond na tem področju. Nekoliko drugačno tudi od stare Honde Africa Twin. 

No poganjal jo bo vrstni dvovaljnik s kompaktno glavo, kjer vsak valj polnijo in praznijo po štirje ventili, z njimi pa upravlja ena sama odmilna gred. Moči bo za zdravih 95 Km in navora za 98 Nm. Z 18,8 litri koriva bo nova Africa Twin tehtala 232 kilograma. Spredaj bo imela 21-palčno platišče in ceno 12.590 € (v  Sloveniji z ABS in TCS). Vendar bo ponekod za ABS in TCS potrebno doplačati okrog 600 €. Kot opcija do na voljo tudi DCT menjalnik z dvojno sklopko (v Sloveniji za 13.590 €). Pri zastopniku že pobirajo prednaročila.

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija