Jebeš tega tipa!

Daniel Ricciardo
Jebeš tega tipa!
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
21.04.2024 16:30

Daniel Ricciardo, potem ko ga je nasadil Stroll, ni varčeval s psovkami na Kanadčanov račun.

Artur Švarc

Po odstopu Bottasa je na stezo zapeljal varnostni avto in pri ponovnem štartu je po koncu najdaljše ravnine Stroll zapeljal v zadek Ricciardovega RB-ja in mu uničil dirko.

Harmonika efekt na sredi kolone z zaviranjem v lasnici po dolgi ravnini, še preden je Verstappen sploh prišel čez črto, se je končal tako, da je Stroll dvignil zadek Ricciardovega dirkalnika  in polomil njegov difuzor, zaradi česar je moral Ricciardo po enem krogu zapeljati v bokse in odsotopiti. Stroll je za svoj podvig dobil 10-sekundno kazen in dve kazenski točki, sam pa je po zvezi oznanjal, da je Ricciardo idiot. Ampak njegovo opazko je povsem zasenčil Ricciardov bes.

"Počasi sem se že pomiril s tem, potem pa sem slišal, kaj si Lance misli o trčenju," je povedal Ricciardo. "Očitno sem idiot in to je moja krivda, zaradi tega mi je zavrela kri, saj je jasno kot beli dan, kdo je povzročil trčenje in to celo za varnosntim avtom."

"Nočem povedati vsega, kaj si mislim o njem, ampak jebeš tega tipa. Pa sem zdaj zelo prijazen. Ampak če dejansko misli tako..."

Ricciardo je dodal, da če Stroll ne bo spoznal svoje krivde, ko si bo ogledal posnetek, potem mu ni pomoči.

"Morda, ko bo videl posnetek, morda bo spremenil mnenje, a če ga ne bo, mu ne morem pomagati, nihče mu ne more. Grozno je, dirkaške nesreče se dogajajo, a za varnostnim avtom se ne bi smele. "

"Zaradi česa norim? Gledal sem posnetek izza volana, da bi videl njegovo plat. Takoj ko smo začeli zavirati, je začel gledati desno proti apeksu 14. ovinka, sploh ni gledal mojega dirkalnika. Ko je pogledal nazaj, je bil že v zadku. Ne vem, kaj počne in kaj se mu dogaja v glavi, vse kar bi moral storiti je, da pazi na mene, ki sem bil pred njim, a tega ni počel."

Ricciardo je bil na dobri poti, da osvoji prve točke letos, sploh ker je bil cel vikend hitrejši od Cunode.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
ripmork21.04.2024 17:56
Ricciardo jedrnato, lol. Škoda za ponesrečen vikend…
mFrela22.04.2024 20:01
Apex = vrh. Torej sledi: ... gledati desno proti vrhu 14. ovinka, sploh ni gledal mojega dirkalnika ...
© Copyright 1999-2023 Avtomanija